Fără categoriePolitică

Sorin Frunzăverde rămâne fără șefia Consiliului Județean – Definitiv

Tribunalul Caraş-Severin a respins, luni, acţiunea formulată de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, împotriva Ordinului emis în urmă cu o lună, de Instituţia Prefectului, prin care acestuia îi înceta mandatul.

Soluţia dată de către Tribunalul Caraş-Severin este definitivă şi irevocabilă. „Respinge acţiunea formulată de reclamantul Sorin Frunzăverde în contradictoriu cu pârâta Instituția Prefectului Județului Caraș-Severin. Definitivă şi irevocabilă.

Pronunţată în şedinţă publică azi, 23.05.2016”, este soluţia data de instanţa de judecată. Reamintim că mandatul preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a încetat înainte de termen, din cauză că nu şi-a putut exercita atribuţiile, fiind în concediu medical de peste şase luni, ceea ce a determinat Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin să emită un Ordin în acest sens.Fostul preşedinte al CJ a contestat în contencios administrativ, însă, instanţa de judecată a respins cererea.

Comentarii

comentarii