Actualitate

„Şoselele nu vă aparţin! E prea mult… demult este prea mult!”

Ministerul Afacerilor Interne transmite un mesaj cutremurător pe Facebook, după accidentul de microbuz din Ungaria în care au murit 9 români.

Şoferul microbuzului înmatriculat în judeţul Mureş, care făcea live pe Facebook în timp ce conducea, a intrat într-o depăşire fatală.

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de MAI pe reţeaua de socializare:

„O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani!

STOP! E prea mult… demult este prea mult!

Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!

Pentru voi cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră… dacă la a voastră nu țineți!

Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

Nouă români, morţi în carnagiul din Ungaria

Cumplitul accident în urma căruia nouă români au murit pe loc s-a produs ieri, 22 mai 2018, în jurul orei 17.30, pe drumul naţional 4 din Ungaria.

Românii se întorceau din Slovenia şi se îndreptau către România.

La un moment dat, şoferul microbuzului înmatriculat în judeţul Mureş, care făcea live pe Facebook în timp ce conducea, a intrat pe contrasens şi s-a iybit de un camion încărcat cu nisip. Impactul a fost devastator pentru toţi românii aflaţi în microbuz.

Comentarii

comentarii