Spectacol de binefacere pentru salvarea Spitalului din Caransebes

Spectacol de binefacere pentru salvarea Spitalului din Caransebeş. Joi, 12 decembrie, în sala de spectacole a Casei de Cultură ,,Gheorghe Suru” din Caransebeş, va avea loc un spectacol extraordinar de muzică populară și colinde. Spectacolul este unul de caritate, iar fondurile strânse, vor fi folosite pentru reparații și modernizări la clădirea Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

 

Marian Corduneanu, unul dintre inititorii acestui spectacol, spune ca: ,,Noi, cei din Asociația ,,Salvaţi Spitalul Caransebeș”, dorim ca în această perioadă să aducem bucurie în sufletul cetățenilor acestui oraş şi tot odată să obținem fonduri pentru spitalul din Caransebeș. Spectacolul este unul caritabil. Prin acest eveniment dorim să strângem fonduri care vor fi folosite la renovarea Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

 

Ţin să precizez, ca până la această dată, o să avem două acțiuni de strângere de fonduri şi sper să putem rezolva o mică parte din problemele cu care se confruntă spitalul. Cred şi îmi doresc ca aceste acţiuni de tip caritabil să se înmulțească pe viitor. Nu în ultimul rând, doresc să-i mulţumesc pentru ajutorul şi implicarea în organizarea acestui spectacol, bunului meu prieten Luci Duga Carasanu, un om cu suflet curat, care dă dovadă că îl interesează soarta spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

 

Datorită lui, am putut aduce pe scena Casei de Cultură, artiști de prima mână precum Mirela Petrean, Dana Gruescu, Florin Pistrila, Petrică Dalea şi Maria Hurduzeu .Noi, cei din asociaţie, speram că în data de 12 dec, sala să fie arhiplină”.

 

Spectacol de binefacere pentru salvarea Spitalului din Caransebes. Vă aşteptam cu drag şi pot spune că acesta este cadoul nostru de suflet pentru oamenii din acest oraş şi nu numai !

Comentarii

comentarii