Spectacol muzical aniversar pop-rock la Bocsa – ,,A mai trecut un an prin noi”

Unul din dezideratele unei instituții de cultură este acela de a oferi locuitorilor posibilitatea afirmării aptitudinilor lor artistice, de-ai susține și promova, mai ales dacă este vorba de tineri.

În acest sens și la Casa Orășenească de Cultură din Bocșa există preocupări pentru ca tinerii să poată, în timpul liber, să susțină activități cultural-artistice care să-i apropie, să-i facă mândri că pot să reprezinte prin talentul lor comunitatea din care fac parte (amintim aici ansamblul Bocșana, secția externă de pictură Bocșa a Școlii populare de arte și meserii „Ion Românu” din Reșița, clubul de șah și nu în ultimul rând formația de muzică pop-rock REDDOK).

Formația REDDOK, a luat ființă aproximativ acum un an, în 2013, la inițiativa unor tineri din Bocșa (cu vârste cuprinse între 14-19 ani), care atrași de o pasiune comună – MUZICA – au învățat de pe internet să cânte la instrumente și au constituit o formație. Doar solista vocală – DIANA și ea elevă în Bocșa – avea studii de canto la Școala populară de arte și împreună cu DENIS, IMI, PAUL și ALEX , în aprilie 2013 au format grupul BLUR SLIDE. Prima apariție scenică a fost la 1 iunie 2013 la spectacolul dedicat Zilei Internaționale a Copiilor, urmată mai apoi de spectacolele prilejuite de Zilele orașului Bocșa sau Revelionul 2013.

Pentru a marca împlinirea unui an de existență a formației (care acum se numește REDDOK și are componența modificată) Primăria orașului Bocșa, Consiliul local Bocșa și Casa Orășenească de Cultură Bocșa organizează un spectacol aniversar denumit sugestiv „A MAI TRECUT UN AN PRIN NOI…!”.
Evenimentul va avea loc în data de 13.11.2014, începând cu orele 18,00, în sala de spectacole a Casei Orășenești de Cultură din Bocșa, iar INTRAREA ESTE LIBERĂ!
Trupa bocșană va primi vizita c elor din trupa AKUSTICA din Resita. Deci, un motiv în plus.

Vă așteptăm alături de VLAD–voce, PAUL–chitară bas, IMI–chitară electrică și DENIS–percuție, să ne bucurăm de melodiile din repertoriul formațiilor: Simple Plan, Smash Mouth, Pink Floyd, Alternosfera, Vița de Vie, Green Day, Eagle Eye Cherry, Avicii, Dick Dale sau Guns N`Roses, dar și de o porție consistentă de tinerețe, ritm și voie bună!

Ioan LIUȚ – Șef Serviciu

Comentarii

comentarii