@Breaking newsAdministratie

Spitalul Judetean de Urgenta Resita a trecut cu brio examenul ,,coronavirus”

Spitalul Judetean de Urgenta Resita a trecut cu brio examenul. Mobilizarea promptă și rapidă a personalului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița a evitat expunerea la riscuri suplimentare în cazul tânărului pacient ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu suspiciune de coronavirus în seara de 11 februarie 2020.

 

Managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Waldemar Murgu, consideră exemplară mobilizarea personalului medical, precum și a celorlalte autorități implicate în această primă acțiune cu grad de dificultate și de securitate medicală din Caraș-Severin.

 

Spitalul Judetean de Urgenta Resita a trecut cu brio examenul. „Întreaga acțiune, de la primirea pacientului suspicionat de infecție cu coronavirus și până la predarea acestuia cadrelor medicale din Spitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș» din Timișoara, a decurs impecabil, respectându-se întocmai protocolul pentru coronavirus. Doresc, pe acestă cale, să mulțumesc întregului personal implicat din cadrul Compartimentului UPU-SMURD, precum și Instituției Prefectului Caraș-Severin, Direcției Județene de Sănătate Publică și Primăriei Reșița pentru sprijinul acordat. Întreaga acțiune dovedește, încă o dată, că Spitalul Județean de Urgență Reșița are capacitatea de a gestiona cele mai dificile situații medicale, dar și faptul că cetățenii județului pot avea încredere deplină în calitatea actului medical și competența personalul“, a precizat managerul Waldemar Murgu.

 

Comentarii

comentarii