Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa s-ar putea să rămână fără furnizori VIDEO

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa s-ar putea să rămână fără furnizori. Datoriile foarte mari şi facturile restante îi fac pe agenţii economici care au contracte cu unitatea spitalicească să fie reticenţi în a mai livra produse şi servicii spitalului.

Datoriile Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa se ridică la 16 milioane de lei, acestea au crescut cu peste 50% de la preluarea mandatului de către actualul manager. cauzele sunt în principal suma mică de doar 1500 lei, alocată pentru fiecare caz rezolvat, iar soluţiile nu par să ţină de unitatea spitalicească. Situaţia financiară gravă a cauzat şi criza anestezicelor, furnizorii spitalului sunt reticenţi în a livra servicii şi produse din cauza facturilor rămase neplătite.

Spitalul are la dispoziţie doar 5% din buget pentru plata serviciilor şi furnizorilor, cea mai mare parte din buget, 85%, fiind înghiţită de salarii.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a fost sancționat cu avertisment în urma crizei anestezicului de săptămâna trecută.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments