Spitalul Staționar 3 si sistemul de sănătate din Romania, trebuie reformate VIDEO

În loc de orice text sau părere, mă limitez în a posta comentariul lui Alin Văduva la postarea noastră de ieri legată de Spitalul Staționat 3 si condițiile de acolo. Vezi https://www.infocs.ro/opinii-pro-si-contra-in-cazul-spitalului-de-unde-au-plecat-imaginile-de-groaza-stationarul-3-resita-video/?fbclid=IwAR0UQBApxyucPED7l3py-ahZ3TGL2KZuezikLSZWFIzCvLPKt_0ZD5hMML4

Iată ce spune Alin Văduva în comentariul să de pe pagina de fb a infocs.ro:

Tot ce se întâmplă și tot ce vedem e de plâns fraților! Dacă am gândii puțin am realiza că sistemul nostru de, sănătate” și angajații lui ne ia de proști!


1 Aparținătorii sau pacienții nu pot declara presei că sunt condiții inumane că ar avea de suferit! Medicii oricum sunt acum cu ochii pe presă iar dacă cineva ar declara ceva urât și ar fii pe mâna lor ar avea parte de un tratament și mai rău!


2 Dacă un spital e declarat covid iar mai mării, specialiști” ai țării declară că, virusul” se ia și de pe suprafețe și la distanță mai mică de doi metri de ce iese asistentul ăla cu halat de vezi prin el, cu mâneci suflecate și adidași de oraș? Chiar dacă ar fii de pe altă secție nu suntem nebuni să credem că dacă există virusul el nu trece de o ușă sau un etaj! Acolo toată lumea ar trebuii să fie protejată, inclusiv portarul!


3 Unde mai vezi la un spital că pompele funebre să lase mașina în stradă și să scoată cadavrele în văzul lumii? Era greu să se deschidă ruginita aia de poartă și să tragă mașina cu spatele la ușă pentru a ridica cadavrul?

4 Mare atenție dragilor la minutul 04:29. Apar cei de la Octavian! Întră fără echipament de protecție și ies la minutul 06:28 cu cadavrul și echipați! Fac pariu că dacă nu era presa acolo nu aveau echipament! Culmea e că în nici două minute au respectat toate normele de dezinfectare, sau îmbrăcat, au luat cadavrul și au ieșit! Păi noi suntem tâmpiți? Păi dacă există covidu’ și se ia așa aiurea din orice ăia erau crăpați de mult! Au venit fără costume de cosmonauți și au plecat cu ele! Nu cred că spitalul le dă costume la fiecare ridicare de cadavre! Totul a fost din cauză că era Vali acolo și se filma! Legat de condițiile de rahat care sunt acolo nu putem spune mai nimic, așa sunt de ani buni, problema e de caracterul și responsabilitatea personalului! Lucrezi cu ce ai, dar îți dai interesul față de bolnav și curățenie!


Concluzia e că oricât ne-am străduii noi cei de rând să tragem semnale și oricâte sancțiuni și demiteri ar fii tot nu se va schimba prea mult! Avem de lucrat mult la mentalitate și la sancționat politicienii!

Acesta este comentariul cititorului nostru, Adrian. Aici mai trebuie completat faptul că Spitalul le da echipament celor de la pompe funebre. Exista o zonă verde , la etajul 1, unde se echipează , apoi intră în izolator. Decedatul este dus la morga spitalului care se află la Staționar 1 în Govândari, tot printr-un circuit, unde , apoi, de dezechipează într-o încăpere destinată dezechipării. Inclusiv maşina este apoi dezinfectată… Pe filmare, fazele sunt atât de apropiate ca timp din cauza montajului materialului brut filmat.

Comentarii

comentarii