Sport studențesc la Reșița – Reșițenii sunt invitați la baschet și tenis cu piciorul

Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa, împreună cu partenerii de la Centrul Universitar Babeş Bolyai Reşiţa, alături de Liga Studenţilor din Centrul Universitar  Babeş Bolyai Reşiţa, organizează  joi , 9 decembrie 2021, o  activitate de tip manifestare sportivă  Sportul Studenţesc”, manifestare ce constă în două competiţii destinate tinerilor pasionaţi de sport.

Activităţile vin ca o continuare a seriei de evenimente organizate până acum în cadrul Studenţiadei, săptămâna dedicată studenţilor reşiţeni, şi iau forma a         2 turnee, unul de baschet iar celălalt de tenis de picior. Ele se vor desfăşura în Sala de Sport situată în Corpul A, la etajul 2, al Centrului Universitar Babeş Bolyai Reşiţa, începând cu orele 12:00.

Concursul vine ca o provocare dar şi ca o invitaţie pentru cei pasionaţi. Scopul acestei acţiuni este atragerea tinerilor spre activităţi de tip sportiv şi spre dezvoltarea laturii sociale, precum şi spiritul lor competitiv.

Cei interesați să participe la concurs sunt așteptați în Sala de Sport, începând cu orele 11.30, echipaţi cu îmbrăcăminte şi încălţăminte sportivă.

Comentarii

comentarii

One thought on “Sport studențesc la Reșița – Reșițenii sunt invitați la baschet și tenis cu piciorul

Comentariile sunt închise.