Ștafeta Veteranilor INVICTUS a ajuns în Caraş-Severin VIDEO

Este o onoare pentru noi, jandarmii cărășeni,  să participăm la acest eveniment, care ne oferă prilejul de a aduce un omagiu tuturor eroilor neamului căzuți la datorie.

Jandarmii Brecica Cristian și Gherghinescu Nicolas, alături de reprezentanții ISU Caraș-Severin, col. Miloș Aurelian și plt. adj. Stan Nicolae împreună cu colegii din cadrul MApN, lt. col. Robu Aurel și plt. adj. principal Drăghin Florentin au preluat ștafeta de la voluntarii din județul Mehedinți, încă de la primele ore ale dimineții.

Unii pe bicicletă, alții în alergare, însă toți vor depune efortul de a duce cu recunoștință ștafeta albastră, culoare care reprezintă unul din cele trei trasee ale evenimentului, în municipiul Deva. Alături de ei, în alergare, se află și cățeaua Vreni, ea făcând parte din unitate canină de căutare salvare voluntară Salvamont Caraș-Severin.

Această activitate care se organizează în preajma Zilei Armatei Române ne amintește de străbunicii și bunicii noștri care au luptat pentru țară,  despre sacrificiile și respectul față de eroi și valorile naționale.

Cinste eroilor neamului!

Comentarii

comentarii