„Stânga și agenda socială a României”- volum de studii politice lansat la Resita

„Stânga și agenda socială a României” este un volum de studii care caută soluții la problemele actuale ale fenomenelor sociale din România. Volumul coordonat de Mihai Caradaică și Victoria Stoiciu a fost lansat și la Reșița.
Librăria semn de carte a găzduit lansarea unui volum de studii intitulat „Stânga și agenda socială a României”. Volumul este o culegere de articole tematice de actualitate având ca autori experți în analiza și studierea fenomenelor sociale (dimensiune de gen, politici  educaționale, ajutoare sociale, buget participativ, situația persoanelor cu dizabilități sau provocările tehnologiei).
Volumul își propune să introducă pe agenda publică principalele teme de natură socială cu care se confruntă România și de a provoca atât clasa politică cât și societatea civilă la un dialog constructiv care să poată genera soluții viabile pentru viitor.
„Stânga și agenda socială a României”- volum de studii politice lansat la Resita VIDEO. Volumul  ,,Stânga și agenda socială a României”  în colecția studii politice a  editurii Tritonic, bucurești 2018 cu sprijinul Fundației Fridrich Ebert România și a Fundației Stânga Democratică.

Comentarii

comentarii