@Breaking newsActualitate

Start simulare pentru Bac 2021! Ce au făcut elevii din Reșița? VIDEO

Emoții mari pentru viitorii absolvenți de liceu! Simularea examenului național de Bacalaureat a început astăzi cu proba scrisă la Limba și Literatura Română. Peste 1.460 de elevi din Caraș-Severin au fost prezenți la această probă, în cele 28 centre de examinare organizate. Noi ne-am oprit la Liceul Teoretic „Traian Vuia” pentru a vedea cum s-au pregătit elevii.

Simularea examenului naţional de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a a început astăzi, cu proba la Limba şi Literatura Română. În Caraș-Severin, peste 1.460 de elevi au fost prezenți la prima probă, în cele 28 de centre de examinare organizate pe raza județului și aproape 720 nu s-au prezentat la examen. Examenul a început la ora 9.00, moment în care elevii au primit subiectele și au avut la dispoziție 3 ore pentru rezolvare. După cum se știe, examenul a fost susținut în condiții de pandemie.Mai multe informații ne oferă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.


La Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reșița, 7 elevi au absentat, doar 2 dintre ei din motive medicale
SINCRON- Bianca Stanciu- director Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița

Chiar dacă subiectul 3 le-a dat bătăi de cap mai multor elevi, ei sunt încrezători. Aceștia ne-au spus cum s-au descurcat, cum a fost cu mască și ce asteptări au.

Următoarea probă, mai exact proba obligatorie a profilului (la matematică sau istorie) este programată mâine, 23 martie, urmată de proba la alegere a profilului și specializării, probă care va fi susținută miercuri, 24 martie, iar ultima probă, cea la Limba și Literatura Maternă, va avea loc joi, 25 martie.

Afișarea rezultatelor se va face pe 31 martie, iar notele obținute nu se contestă și nu sunt făcute publice.

Comentarii

comentarii

One thought on “Start simulare pentru Bac 2021! Ce au făcut elevii din Reșița? VIDEO

Comentariile sunt închise.