STOP Resita a intrat in scenariul roșu – Certificat verde COVID obligatoriu la Resita VIDEO

Resita a intrat in scenariul rosu – Certificat verde COVID obligatoriu. În municipiul Reșița au fost instituite, începând de astăzi, noi restricții, odată cu creșterea constantă a numărului de îmbolnăviri înregistrată în ultimele zile. Sâmbătă, incidența cazurilor de COVID-19 a depășit 3 la mia de locuitori iar astăzi, a ajuns la 4,09 la mie.

Certificatul verde COVID a devenit obligatoriu începând din această săptămână în municipiul Reșița pentru accesul in restaurant, în frizerii, saloane de înfrumusețare, cinema, în săli de spectacole și la alte tipuri de activități. Decizia a fost adoptată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a depășirii pragului de 3 cazuri de COVID-19 la 1.000 de locuitori. Autoritățile fac apel la populație să se vaccineze, aceasta fiind singura soluție pentru a depăși pandemia.

Resita a intrat in scenariul rosu – Certificat verde COVID obligatoriu. În opinia reșițenilor, de vină pentru această creștere a cazurilor de COVID-19 sunt cei care nu se vaccinează. La nivelul județului Caraș-Severin, incidența cazurilor de COVID-19 este de 2,53 la mia de locuitori.

Comentarii

comentarii

One thought on “STOP Resita a intrat in scenariul roșu – Certificat verde COVID obligatoriu la Resita VIDEO

Comments are closed.