STUDENT INFORMAT – SUCCES GARANTAT! STUDENTII RESITENI FATA IN FATA CU REALITATEA

Prin intermediul acestui nou proiect implementat începând cu cel de-al doilea semestru al anului universitar curent, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița în parteneriat cu Liga studenților și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UEMR, urmăresc identificarea de către studenți a viitorului loc de muncă potrivit cu abilitățile și profilul personal, prin activități de consiliere, testare psihologică și vizite de documentare la întreprinderi/companii, entități publice și private din regiune.

La momentul actual, un număr de peste 60 de studenți din cadrul Facultății de Inginerie și Management sunt luați în evidența activităților de proiect, înscrierile continuând până la sfârșitul săptămânii viitoare, 23 martie 2018. Din cei înscriși până în prezent, 40 de studenți au beneficiat deja de consiliere și verificare psihologică în vederea identificării profilului personal.

Vineri, 16 martie 2018, două grupe de câte 16 studenți vor iniția seria vizitelor de documentare la SC Prodmec SA și Autoliv Reșița.

Comentarii

comentarii