Suferi de hemoroizi? Iata cum sa te tratezi acasa

Multi oameni sufera de hemorizi, dar din fericire exista un tratament pe care il pot folosi a domiciliu. Este nevoie de un singur ingredient si va veti vindeca in 24 de ore.

Otetul de mere are numeroase beneficii de sanatate si este utilizat in multe tratamente. Acesta poate fi utilizat oral sau topic, efectele fiind egale.

Aceasta metoda este extreme de benefica pentru sangerare externa si hemoroizi interni. Va opri sangerarea in cel mai scurt timp posibil.

Procedura este foarte simpla. Folositi o carpa din bumbac pe care o inmuiati in otet de mere si aplicati pe hemoroizii externi. Lasati 30 de minute pentru a actiona. In cazul in care este necesar puteti repeta acest tratament timp de cateva zile. Dupa ce ati inceput acest tratament este recomandat sa consumati alimente moi timp de 3 zile.

Veti observa rezultate in 24 de ore.

“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului.Pentru un diagnostic corect, vă rugam să consultați un medic specialist.” Sursa: articol relatat de healthy-romania.ro, foto credit medusanews.com via http://viatasisanatate.com/suferi-de-hemoroiziiata-cum-sa-te-tratezi-acasa-cu-un-singur-ingredient/

Comments

comments

Powered by Facebook Comments