Politie

UPDATE Suflet frumos, inima mea e pustie – Fata gasita moarta in padure, a fost ucisa VIDEO

UPDATE ora 14 – În completarea comunicatului de presă al unității noastre din data de 23.04.2019, cu privire la dosarul 259/P/2019 precizăm următoarele: Din datele şi probele existente la acest moment rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale.

Totodată, urmărirea penală are caracter nepublic, astfel că alte date nu pot fi aduse la cunoştinţa opiniei publice, întrucât ar îngreuna ancheta.Tânăra în vârstă de 29 ani, găsită moartă în pădurea de la Secu (Caraş-Severin), se numeşte Anamaria Suru şi locuia în Italia. Ea venise în ţară de câteva zile, pentru a petrece sărbătorile de Paşte. Săptămâna trecută, joi seara, Anamaria a plecat cu maşina de acasă, iar de atunci nimeni nu a mai reuşit să o contacteze.
Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit luni, pe un drum forestier din pădurea de la marginea localităţii Secu, cu faţa în jos. Este vorba de vechiul drum spre Secu la o distanta de vreo 1 km de soseaua ce leaga Resita de Platoul Sura – Baraj SEcu.

Pe trupul tinerei, anchetatorii au descoperit o lovitură în zona capului, dar şi tăieturi la mâini.

Potrivit unor surse, poliţiştii şi procurorii au luat în calcul şi ipoteza unei sinucideri, după ce fratele ei ar fi precizat că Anamaria ar fi plecat de acasă cu intenţia de a-şi lua viaţa.

Mister total în jurul morţii tinerei din pădurea Secu Totuşi, medicii legişti sunt cei care, după necropsie, vor stabili cu exactitate cauza morţii tinerei de 29 de ani.

Anamaria locuia în Italia, acolo unde şi lucra ca hairstylist în oraşul Udine.

Numeroşi prieteni şi membri ai familiei au postat mesaje de adio pe pagina de Facebook a tinerei. Citeste tu mai departe aici: https://observator.tv/eveniment/anamaria-suru-tanara-moarta-padure-secu-291214.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=291214&fbclid=IwAR1OWgHzSengFkvMItLLZbYSXoKtX5I-_flU4SsW7leibLoyTgyM4HYCnbM

Comentarii

comentarii