Surpare de teren cu tot cu mașină la Delinești VIDEO

Surpare de teren cu tot cu mașină la Delinești. Imagini incredibile pe drumul județean 587 la ieşirea din Delinești spre Ohaba. Un autoturism parcat pe marginea drumului, a ajuns în albia pârâului Pogăniș după ce malul a luat-o la vale, pe DJ 587 între Delinești și Ohaba. Având o poziție foarte înclinată, numai norocul a făcut ca mașina să nu se rostogolească în apă.

Malul pârâului a avut de suferit în vara anului trecut când apele învolburate aduse de pârâu, au surpat o parte din mâl. Acolo au fost ceva probleme în vară când au fost inundaţii în zona respectivă. Malul a fost săpat de ape, era să ia şi o casă la vale, între timp a fost consolidat de către Consiliul Județean. https://www.infocs.ro/potopul-de-dupa-inundatii-in-banatul-montan-video/

Surpare de teren cu tot cu mașină la Delinești. Dar acum, din cauza ploilor din ultimele zile, umplutura s-a înmuiat undeva la bază și ieri dimineaţă, a luat-o la vale cu tot cu maşină. Sătenii s-au mobilizat, au adus un tractor, cabluri şi au tras maşina de acolo. Pagubele au fost minime, iar oamenii au rezolvat problema fără implicarea poliţiei sau autorităţilor.

Comentarii

comentarii