Surprize dulci de la Cofetaria Mihandra – Un expo-dulce de 8 Martie VIDEO

Surprize dulci de la Cofetăria Mihandra din Reșița– Un expo-dulce de 8 Martie. Așa cum face deja de peste 25 de ani, Anca Gaița s-a întrecut și de această dată pregătind o adevărată surpriză într-una dintre cele mai vechi și de tradiție cofetarii din Reşita. Anca și colectivul ei au pregătit tradiționala Expo-dulce de 8 Martie.

Ca de obicei, una dintre cele mai vechi și renumite cofetarii din Resita, vine în întâmpinarea Zilei de 8 Martie, cu surprize dulci. Așa cum face de mulți ani, de peste 25, artistul cofetar, profesor Anca Gaiță din Reșița – formată și trăită o viață întreagă în cofetărie și în laboratorul de cofetărie, a venit cu o serie întreagă de prăjituri de sezon.

Zeci de sortimente de prăjituri, torturi, sute de mini-tarte, amandine atent decorate sau delicii dulci “de casă” îşi fac concurenţă în vitrinele cofetăriei. 


Cofetăria cu o tradiție de necontestat în Reșița, şi-a pus maeştrii cofetari să îşi arate talentul pentru o expoziţie dulce cu vânzare dedicată zilei de 8 Martie. Expoziţiile cofetăriei au devenit o tradiţie fiindcă de zeci de ani, reșițenii au fost răsfățați cu dulciuri de fel de fel, dar între care, prăjiturile tradiționale au un loc bine știut.

Ca de obicei, atracția expoziției au fost prăjiturile copilăriei: cranțul, bananele cu fondant, nuferii, pinguini, veiozele, puișori, coronițele, ișlerele, șamrolurile, eclerul și aricii. Acestora li s-au adăugat alte prăjituri noi, celebra Pavlova, torturi și minitarte.

Zecile de feluri de prăjituri, i-au încântat pe cei care au trecut pragul cofetăriei, în primul rând cu gustul și mai apoi cu aspectul lor. Reșițenii și nu numai, cunosc stilul de a pregăti prăjituri din ingrediente proaspete și cu un rezultat pe măsură: prăjituri din suflet pentru oameni cu suflet. Aceasta este singura cofetarie din oras care prepara prajituri si pentru bolnavii de diabet.

Comentarii

comentarii

One thought on “Surprize dulci de la Cofetaria Mihandra – Un expo-dulce de 8 Martie VIDEO

Comments are closed.