Surprize – Surprize! Cu ce s-a ales o tanara iesita la plimbare prin Moroasa: Pumni si picioare in cap plus ceva izbituri cu capul de masina

Duminică, 20 noiembrie a.c, în jurul orei 16.30, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin tulbură ordinea şi liniştea publică, în cartierul Moroasa, din mun. Reşiţa.

Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au constatat că numita D.E, în vârstă de 16 ani, a fost ameninţată şi ulterior agresată fizic de o persoană necunoscută. În urma verificărilor făcute la faţa locului, jandarmii au constatat faptul că persoana în cauză, se afla împreună cu două prietene pe str. Sportului, moment în care a oprit o maşină de culoare albastră, din care a coborât, din partea dreaptă, o persoană de sex masculuin, care i-a adresat expresii jignitoare şi a ameninţat-o cu moartea.

După ce minora, D.E, speriată i-a spus că nu înţelege de ce este ameninţată, tânărul a început să o lovească în repetate rânduri cu piciorele şi cu pumnii în zona feţei, după care a prins-o de păr şi a lovit-o cu capul de o maşină parcată în apropiere.
Persoana suspectă, autor necunoscut, a fugit de la faţa locului, înainte de a ajunge forţele de ordine.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunilor de “lovire sau alte violenţe” şi “ameninţare”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii