Suspiciune de coronavirus la Caransebeş – Oameni izolati la domiciliu VIDEO

Suspiciune de coronavirus la Caransebeş – Oameni izolati la domiciliu. La Spitalul Municipal de Urgențã din Caransebeș s-a prezentat o familie din satul Maciova din Caras Severin, cu un copil de trei ani. Familia venise duminică din Italia, dintr-o zonã adiacentã unui focar de coronavirus. Celor din familie li s-au recoltat probe pentru testarea coronavirus, după care, familia toată a fost transportată cu o mașină specială și este deja izolatã la domiciliu. Între timp, alți trei adulți sunt evaluați de urgența la Spitalul din Caransebeș pentru a se confirma sau nu, prezența virusului ucigaș.

Conducerea spitalului le spune oamenilor să nu intre în panică.

Managerul Adrian Cican spune cã oamenii nu trebuie sã intre în panicã, pentru cã deocamdatã nu existã infectie cu coronavirus confirmata: ,,Personalul medical de la Compartimentul de Urgențe, a izolat imediat familia. Dupã care li s-a recoltat sânge pentru analize, membrii familiei au fost transportați cu o ambulanțã în satul Maciova, comună Constantin Daicoviciu, la domiciliu, unde vor rãmâne în carantinã pânã la aflarea rezultatelor analizelor de sânge”.

Suspiciune de coronavirus la Caransebeş – Oameni izolati la domiciliu. Între timp, accesul în spital a fost interzis. Toată lumea poartă masca , iar personalul de la UPU care întră în contact cu bolnavii aduşi la spital, poartă uniforme de protecție şi măşti.

Comentarii

comentarii