Sute de turiști pe pârtiile de pe Muntele Mic – Turiștii au schiat deasupra norilor VIDEO

În stațiunea Muntele Mic de pe muntele cu același nume din Caraș Severin, au fost prezenți și azi câteva sute de turiști. Pârtiile Borlova, Nordica, Felix și Vâlsanul au funcționat din plin, la fel ca și localurile și restaurantele. Și azi, turiștii au fost deasupra norilor, plafonul fiind sub 1200 de metri iar stațiunea se afla la 1400 m.

De săptămâna viitoare, pârtia Borlova va rămâne deschisă și în timpul săptămânii, în funcție de cerere. Daca vremea si zăpada vor permite și sunt doritori, pe cele două pârtii, vor fi pornite instalațiile de iluminat nocturn.

Drumul spre stațiune este deschis, este aproape la negru. Parcarea de pe platou s-a dovedit și de această data neîncăpătoare și ca de obicei, la baza pârtiilor a fost aglomerație. Stațiunea oferă aproape 500 de locuri de cazare în cabane și hoteluri de până la 4 stele.

Baza domeniului schiabil Muntele Mic se găsește la altitudinea de 1545 m. Domeniul schiabil este alcătuit din 3 teleschiuri, două telescaune și 4 pârtii ce însumează circa 20 de km de pârtii dintre care 5 km de nocturnă. Abonamentul pentru o zi de schiat pe toate pârtiile, costă 170 de lei sau 310 pentru două zile ori 310 lei pentru 3 zile.

Un reportaj de și cu Adriana și trupa ei

Comentarii

comentarii

One thought on “Sute de turiști pe pârtiile de pe Muntele Mic – Turiștii au schiat deasupra norilor VIDEO

Comments are closed.