Tabara de vara pentru ,,cercetasi” – „Fii cel mai bun! Fii la înălţime!”

A început selecția pentru „Tabăra de vară pentru cercetaşi” – Predeal 2016. Avem 34 de locuri pentru micii cercetași! Dacă aveți curaj, spirit de aventură și dacă doriți să fiți printre cei mai buni accesați: http://www.mapn.ro/tabara/ și înscrieți-vă acum! Concursul de selecţie cuprinde două etape, în cadrul acestora testându-se cunoştinţele elevilor despre Armata României, NATO şi Uniunea Europeană.

Ministerul Apărării Naţionale, prin Direcţia informare şi relaţii publice, a lansat începând cu data de 21 martie, concursul naţional pentru selecţia participanţilor la cea de-a X-a ediţie a Taberei de vară pentru cercetaşi – „Fii cel mai bun! Fii la înălţime!”.

Activitatea este organizată în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Fundaţia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” și Asociaţia de Caritate din Armata României „Camarazii”. Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 10 – 17 iulie, la Predeal, cu sprijinul Statului Major al Forţelor Terestre. La tabără se pot înscrie elevii care sunt, la momentul desfăşurării concursului, în clasele VI-VII şi IX-XI.

În prima etapă (21 martie – 10 aprilie), echipe constituite din câte doi elevi vor trebui să completeze un formular de înregistrare şi să răspundă la 20 de întrebări tip grilă. Pentru cea de-a doua etapă (11 – 24 aprilie), echipele care au răspuns corect la cel puţin 15 întrebări ale primei etape se califică, acestea urmând să răspundă la un nou set de întrebări.

În perioada 25–29 aprilie, juriul competiţiei va evalua răspunsurile trimise de fiecare echipă şi va întocmi clasamentul concursului avându-se în vedere punctajul obţinut.

Comentarii

comentarii