Tânăr de 17 ani din Centru de plasament Zăgujeni, înecat în râul Timiş VIDEO

Tânăr de 17 ani din Centru de plasament Zăgujeni, înecat în râul Timiş. Un tânăr de la Centrul de Plasament ,,Buna Vestire” Zăgujeni, s-a înecat în râul Timiș, în apropiere de localitatea Zăgujeni. Evenimentul a avut loc aseară în jurul orei 17.
Mai multe forțe de intervenție au ajuns la fața locului. Pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș, au căutat cu o barcă, trupul tânărului. În sprijinul acestora, au venit de urgenţă şi doi scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţi de Urgenţă Arad, care au căutat persoană dispărută în albia râului.

Pentru a nu pune în pericol intervenţia echipei de scafandri, s-a dispus oprirea deversării apelor din barajele de acumulare de la Poiana Mărului şi Rusca Teregova. În jurul orelor 21.44, tânărul a fost găsit într-un gropan. Din păcate, echipajul de pe mașina de salvare nu au mai avut altceva de făcut decât să declare decesul băiatului de 17 ani.

Tânărul împreună cu alții băieți, beneficiari ai Centrului de Plasament „Buna Vestire” Zăgujeni, au plecat la scăldat fără a anunța pe nimeni. Prietenii acestuia au sunat pe numărul unic de Urgență 112.


Din informațiile primite pe surse , băieții i-ar fi zis unei instructoare de educație de la Centru de Plasament, că pleacă la pescuit pe pârâul Măcicaș aflat la câteva zeci de metrii de cămin. Din păcate, copiii și-au schimbat planul și s-au dus la aproape un km, la Râul Timiș. Băiatul, în vârstă de 17 ani, ar fi vrut să treacă înot râul Timiș, dar după câteva clipe a strigat după ajutor și nu a mai fost văzut.

Tânăr de 17 ani din Centru de plasament Zăgujeni, înecat în râul Timiş. În acel loc, de-a lungul anilor, din albia râului a fost excavat pietriş. Sunt locuri în care apa are și 5 – 6 m adâncime iar curentul este foarte puternic.

Sursa video – https://gugulanul.ro/tanar-de-la-centru-de-plasament-inghitit-de-apevideo/

Comentarii

comentarii