Tânăr de 18 ani prins la volan în trafic fără permis şi fugărit de polițiști VIDEO

Un echipaj de poliție de la Secția 1 Poliție Rurală Reșița a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circulă pe strada Aleea Gugu din Reșița.
La vederea echipajului, bărbatul aflat la volanul autoturismului nu s-a conformat, a accelerat și a încercat să fugă de polițiști.


Oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din cartier, iar la un moment dat, după ce a intrat pe o stradă care de o parte are gardul înalt al unei întreprinderi iar de cealaltă râul Bârzava, conducătorul auto a blocat drumul, și-a abandonat autoturismul și a luat-o la fugă cu polițiștii pe urmele sale.
La strigătele polițiștilor, mai mulți cetățeni au încercat să-l reţină pe fugar până ce l-au ajuns polițiștii aflați pe urmele lui.


În continuare, aceștia au procedat la stabilirea identității bărbatului, fiind vorba despre un tânăr de 18 ani din Reșița, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și pentru sustragere de la controlul actelor.

Comentarii

comentarii