Tânăr de 18 ani transportat în comă la Timișoara în urma unui accident rutier EXCLUSIV VIDEO

UPDATE – Din păcate, cu tot efortul medicilor, tânărul a pierdut lupta cu viața. Dumnezeu sa-l ierte!

Un tânăr de 18 ani se zbate între viață și moarte în urma unui accident de circulație ce a avut loc pe DN58A. Acesta se afla într-o autoutilitara platformă transport autoturisme alături de tatăl său și șoferul – un tânăr de aproximativ 25 de ani. Conform primelor date oficiale, autoutilitara platformă ce rula dinspre Lugoj spre Soceni, la un moment dat, în apropierea localității Ezeriș, autovehiculul a părăsit carosabilul, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un cap de pod.

În urma impactului deosebit de puternic, tânărul de 18 ani, a fost proiectat din autoutilitară. Acesta a rămas în stare de inconștiență grav rănit la cap. Ceilalți doi ocupanți, nu au pățit nimic. La locul accidentului au sosit mașinile ambulanței și SMURD-ul. Personalul medical l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator și după mai bine de 40 de minute de manevre de resuscitare, acesta a fost cât de cât stabilizat cât să permită transportul său la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița unde a fost imediat preluat de medicii de la ,,urgențe”. După toate investigațiile efectuate, medicii l-au pregătit pe tânăr pentru a putea fi transportat la Clinica de Traumatologie din Timișoara.

Polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. Pe surse, am aflat că se pare că șoferul ar fi adormit la volan. Toți cei trei ocupanți ai auto-platformei sunt din Oravița și erau în drum spre casă.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Tânăr de 18 ani transportat în comă la Timișoara în urma unui accident rutier EXCLUSIV VIDEO

Comments are closed.