Un tânăr de 35 de ani din Lugoj, a murit într-un accident de motor la Teregova

Sâmbătă în jurul orei 14, la ieşirea din localitatea Teregova, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 35 ani. Bărbatul de 35 de ani venea cu motocicleta donspre Armeniș pe E70 și se îndrepta spre Herculane. După impact, în prima fază, tânărului care era constient, i s-a acordat primul ajutor de către oamenii care s-au strâns la locul accidentului. Motociclistul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență din Caransebeș unde a fost supus unor controale medicale, dar la un moment dat, bărbatul a început să piardă sânge pe gură și cu tot efortul medicilor, în câteva minute a decedat. Bărbatul avea doar 35 de ani și era din Lugoj.

Din primele verificări la faţa loculului, s-a stabilit faptul că în timp ce P.D., în vârstă de 61 ani din Teregova, se afla la volanul autoturismului său, s-a pus în mişcare dintr-o parcare amenajată, fără să se asigure şi fără a acorda prioritate bărbatului care se deplasa cu motocicleta din direcţia Caransebeş către Orşova, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a motociclistului în vârstă de 35 ani care a fost transportat la Spitalul Mun. Caransebeş unde, la scurt timp, a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

foto.fb

Comentarii

comentarii