Tânăr în lenjerie intimă, împotmolit cu mașina în noroi și cu chef de scandal cu jandarmii VIDEO

Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!” Au fost cerințele exprimate de un tânăr în vârstă 27,  care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier, în zona localității Văliug.

În noaptea de Revelion,  la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor intr-o zona impădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a ramas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal. La ora 03.02, jandarmii montani au ajuns la fata locului, unde, au găsit persoana în cauza, doar în lenjerie intimă, în interiorul autoturismului, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos.
 
La sosirea forțelor de ordine tânărul a  manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări. În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie.
 
Tânărul a fost transportat in siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional.
 
Bărbatul are 27 de ani si este din jud Timis. Din primele informații, se pare că acesta s-a certat cu soția și cu soacra, a făcut o criză de nervi  și a plecat cu mașina părinților săi de acasa. El și-a setat gps-ul, probabil vroia să ajungă pe Semenic, dar a ajuns pe un drum care pe hartă figurează ca si drum judetean, drum pavat cu macadam. Drumul pleacă din coada barajului Secu, trece pe lângă cantonul Groposu și ajunge la Văliug în partea de sud a satului.
Numai că drumul este distrus de transportatorii de lemn. Sunt locuri în care gropile cu noroi au peste 50 de cm adâncime. Adevărate capcane. La prima vedere, tânărul nu părea să fi consumat alcool sau alte substanțe, dar era încă într-o stare de nervozitate maxima. Tânărul s-ar fi dezbracat să nu se murdăreasca pe haine în momentul în care s-a băgat în noroi să scoată mașina. Jandarmii l-au transportat până la intrarea în Reșița, după care bărbatul a fost preluat de un echipaj al SJA și transportat la UPU pentru investigații medicale.
Azi, părinții băiatului lui au venit la Reșița să recupereze mașina. Oamenii spun că nu știu ca fiul lor să aibă asemenea probleme, dar in ultimul timp certurile cu soția și soacra s-au cam ținut lanț.
 

Comentarii

comentarii