Tanar pierdut in Muntii Semenic – Jandarmii in actiune VIDEO

Aseara, prin sistemul 112, s-a sezitat faptul ca un tânăr in vârsta de 26 ani, s-a rătăcit în zona Botul Calului, din masivul Semenic. In urma celor sesizate, polițiști și voluntari din localitatea Borlovenii Vechi, au început căutările, dar din păcate Gabriel nu a fost găsit. Zona este foarte greu accesibilă pe timpul nopții.

La primele ore ale dimineții de sambata, jandarmii montani alături de salvamontisti cărășeni au plecat dinspre Platoul Semenic spre zona unde a fost văzut ultima dată tânărul, care, in data de 03 mai, a plecat împreună cu încă 5 consăteni la cules de bureți în pădurea din munții Semenic. Acesta, din pacate, s-a despărțit de prietenii săi și s-a rătăcit. Echipe formate din jandarmi, salvamontisti, polițiști și voluntari au plecat în căutarea tânărului.

Misiune cu final fericit

Sâmbătă, la ora 12.40, s-a raportat faptul că tânărul de 26 de ani a fost găsit în zona Coșava, la 25 km de localitatea Borlovenii Vechi, de doi agenți de poliție din cadrul Secției Rurale nr. 6 Bozovici. Starea de sănătate fiind foarte bună, tânîrul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Comentarii

comentarii