Tânăr prins cu droguri de un polițist aflat în timpul liber VIDEO

Tânăr prins cu droguri de un polițist aflat în timpul liber. Un bărbat a fost prins în ultima zi din 2020 cu aproximativ 70 g de substanțe vegetale de culoare verde, posibil o substanță halucinogenă. Polițistul aflat în timpul său liber, a „mirosit” imediat că ceva nu este în regulă într-o parcare din municipiul Caransebeș, cel mai probabil a bănuit că este vorba de o tranzacție ilegală. În clipa următoare, un tânăr a plecat cu autoturism, polițistul nu a mai stat pe gânduri, a plecat după autoturism și și-a anunțat colegii, aceștia au oprit autoturismul în localitatea Glimboca.


Nu mare le-a fost mirarea când au văzut pe scaunul din dreaptă o cutie, iar în interiorul ei se afla o substanța vegetală de culoare verde, se bănuiește a fi celebra plantă ,,de afumat”. Gramul de marijuana, merge cu 50-60 lei, depinde de locație – spun sursele noastre. La un calcul rapid , polițistul i-a făcut o gaură în buzunar de aproximativ 1000 de euro plus cel mai probabil un dosar penal.


Polițistul lucrează la Poliția Orașului Oțelu Roșu și este admirat fellingul de care a avut parte în mai toate reușitele lui de a prinde infractorii. De precizat este că, polițiștii din Oțelu Roșu, nu sunt la prima captură de acest gen. În urmă cu doar două săptămâni, au prins un alt tânăr ce avea în autoturism, substanțe vegetale de culoare verde ce am bănuit că ar fi așa zisele ” legale”.

Comentarii

comentarii