Tanarul Bogdan Ibanisteanu s-a intotrs acasa cu bratul plin de medalii

Concursul s a desfăşurat la Szentes, Ungaria, şi au fost peste 270 de concurenţi din 3 ţări, Ungaria, Serbia şi România. Din echipa Reşita 07 au participat 6 sportivi, şi anume: Bogdan Ibanisteanu, Coicici Miroslav, Calin Indrie, Sven Demeniy, Yvvone Demeniy şi Madau Oana.

Reşita a obţinut 8 medalii : Coicici Miroslav, locul 1 la 50 liber şi 50 fluture categoria 25-29 ani, Calin Indrie locul 3 la 1500 liber, categoria 35-39 ani, şi Bogdan Ibanisteanu, locul 1 la 50 spate, locul 2 la 50 bras, şi locul 3 la 50 liber, 50 fluture şi 1500 liber, 25-29 ani. ,,A fost primul concurs pe anul acesta unde am mers cu gândul de a vedea la ce nivel sunt la început de an, mai ales că au fost şi sărbătorile, şi nu m-am prea antrenat cât ar fi trebuit având unele probleme la muşchii picioarelor. Tot la acest concurs am participat şi la proba de 1500 liber pentru prima dată, care şi-a pus destul de serios amprenta pe unele rezultate de la probele de 50 unde cred că înotăm mai bine ca timp şi poziţie în clasament. Important este că am văzut unde mă aflu pentru concursurile viitoare” a declarat tânărul reșițean Bogdan Ibanisteanu.


Reșițeanul nostru și-a propus în acest an, ca pe lângă celelalte competiţii, ca obiectiv, și-a propus participarea la 3 competiţii majore și de mare importanță în viața unui sportiv cu o carieră așa de însemnată ca a lui Bogdan: Openul Tunisiei, Campionatele Naţionale şi Campionatele Europene din Slovenia ce vor avea loc în luna septembrie la Kranj.

,,Sunt mulţumit de cele 5 medalii de la acest concurs, îmi dau un moral bun la început de an şi sper să o ţin cel puţin pe aceeaşi linie a mai spus Bogdan Ibăniteanu.”

Din păcate, participarea lui Bogdan în Tunisia este condiționată de situația financiară. Având în vedere că Bogdan este angajat ca instructor de înot la Caransebeș, tânărul speră să găsească sponsori să poată ajunge în Tunisia, aceasta fiind și o provocare pentru tânărul sportiv.

Comentarii

comentarii