Târgul firmelor din regiune la Universitatea resiteana VIDEO

Diverse

22 de firme din județene Caraș-Severin, dar și din Timiș, au răspuns invitației Universității Eftimie Murgu din Reșița și au participat la cea de-a doua ediție a „Târgului firmelor din regiune”.

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița a găzduit cea de-a doua ediție a „Târgului firmelor din regiune”. Obiectivul acțiunii a fost acela de ai pune pe agenții economici față în față cu viitorii salariați. De altfel la acțiune a participat și primarul municipiului de pe Bârzava, Ioan Popa, care a declarat că urmează să dezvolte mai multe activități împreună cu instituția de învățământ superior din municipiu.

Atât reprezentanții firmelor prezente cât și studenții spun că inițiativa universității reșițene este binevenită, unii dintre ei fiind în căutare unui prin job.

Paralel cu această manifestare la universitatea reșițeană se desfășoară „Zilele carierei”, dedicate studenților universității reșițene, unde, specialiști din domeniul resurselor umane vor împărtăși din experiența lor și îi vor învăța pe cei prezenți cum să devină angajați de succes, în cadrul unor workshopuri.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments