Taxele și impozitele locale de la Reșița vor rămâne la fel și în 2021 VIDEO

Taxele și impozitele locale de la Reșița vor rămâne la fel și în 2021! Însă autoritățile locale vin cu  reduceri pentru cei care vor să își plătească impozitele online. De asemenea reșițenii care își anvelopează sau reabilitează blocurile în care stau vor fi scutiți de impozite pe 5 ani!

 Primăria Reşita dorește să îi încurajeze pe cei harnici astfel că oferă reduceri masive la impozite pe clădiri pentru cei care își anvelopează imobilele în care locuiesc, astfel că în următorii 5 ani aceștia nu vor mai plăti impozit. De asemenea municipalitatea dorește să stimularea plăților online, astfel că oferă reduceri ale dărilor către bugetul local pentru cei care optează pentru această metodă 10%.

La momentul actual sunt circa 1.500 de utilizatori care își plătesc taxele și impozitele online. Reprezentanții autorităților locale spun este foarte simplu să îți creezi unui cont pe platforma ghișeul.ro, mai ales pentru persoanele fizice. În schimb reșițenii sunt sceptici în ceea ce privește această metodă.

Taxele și impozitele locale de la Reșița vor rămâne la fel și în 2021, La momentul actual reșițenii își pot plăti taxele şi impozitele printr-o varietate de moduri cu cardul, la ghişeu, prin virament bancar sau online

Comentarii

comentarii