Temperaturi de peste 30 de grade în următoarele două săptămâni VIDEO

În toate regiunile țării, temperaturile vor trece de 30 de grade în următoarele două săptămâni.

Banat

În prima săptămână din interval, temperatura aerului va avea o tendință de creștere începând din data de 15 iunie. Media regională a maximelor va urca de la 25 de grade, spre 32 de grade, iar cea a minimelor de la 11 la 17 grade. În a doua jumătatea a intervalului, variațiile termice vor fi nesemnificative, cu medii ale valorilor diurne de 32 – 33 de grade și ale celor nocturne de 16 – 17 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în prima zi a intervalului și după data de 17 iunie.

Video din arhiva infocs.ro

Crișania

Până în jurul datei de 19 iunie, cu ușoare variații, valorile termice vor avea o tendință de creștere. Astfel, media regională a maximelor va urca de la 24 – 25 de grade, spre 32 de grade, iar cea a minimelor de la 10 la 16 grade. În restul intervalului, variațiile de temperatură vor fi nesemnificative, mediile valorilor diurne se vor menține la 31 – 32 de grade, iar ale celor nocturne în jurul a 16 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în prima zi a intervalului, în jurul datei de 17 iunie și după 20 iunie.

Transilvania

Până în data de 20 iunie, cu ușoare variații, valorile termice vor avea o tendință de creștere. Media regională a maximelor va urca de la…….află de aici cum va fi vremea în toată țara https://www.descopera.ro/dnews/20092235-anm-anunta-temperaturi-de-peste-30-de-grade-in-urmatoarele-doua-saptamani 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.