EXCLUSIV UPDATE Tentativă de crima urmată de sinucidere la Reșița, un tânăr de 30 de ani și-a băgat un cuțit în inima

UPDATE

Cu o seară înainte, tânărul Eusebiu Tudor Ș, a trecut prin alte momente grele. Într-o stare de agitație accentuată, a mers la UPU Reșița, dar la numai câteva minute, după ce i se completase fișa, a plecat. Bărbatul a urcat la volanul unui autoturism și a plecat acasă, într-un bloc din zona Intim. Acolo a și fost găsit de polițiștii care l-au dus la secție, a dat declarații, după care, a fost lăsat să plece acasă. Omul a susținut tot timpul că s-a urcat în mașina respectivă din greșeală. Apoi, s-a simțit și mai rău și a plecat din nou la spital unde a ajuns în stare foarte agitată la Unitatea de primiri Urgențe din cadrul SJU Reșița cu urme de mușcături la mâini, în zona venelor – se pare autuprovocate.

În permanență, el le-a spus medicului de gardă și personalului medical că ,,este epuizat de muncă, este epuizat fizic și psihic din cauza efortului de la serviciu și a căldurii”. Bărbatul de 30 de ani muncea la Timișoara la o firmă de distribuție și se pare că venea acasă doar la sfârșit de săptămână.

Fiind suspect de un accident vasular cerebral, lui Tudor Eusebiu Ș. i s-a făcut o tomografie care a infirmat suspiciunea. După primul ajutor acordat, din cauza stării de agitație, a fost trimis la secția de Neuropsihiatrie. El a fost internat la Secția de psihiatrie a Staționarului II din Reșița. Spre dimineață, și-a revenit și a plecat din spital. Tânărul s-a întors acasă unde în împrejurări numai de cei doi știute, a urmat tragedia.

Vecinii din bloc spun despre cei doi că erau un cuplu foarte liniștit, nimeni nu i-a auzit vreo dată certându-se. Cu locatarii din bloc – în afară de salutul de politețe, nu au avut alte legături. Cei doi s-au mutat în apartamentul de la etajul 8 în preajma sărbătorilor de iarnă venind de la muncă din străinătate. Femeia rănită, Liliana S. fusese căsătorită înainte cu un instructor auto, dar a divorțat și a păstrat apartamentul.

Vom reveni cu un material video.

O întâmplare ieșită din comun a șocat locuitorii unui bloc de locuințe din Reșița. Un tânăr de 30 de ani, și-a lovit concubina de 41 de ani cu un cuțit în spate, după care și-a înfipt cuțitul în inimă.

Tragica întâmplare a avut loc în această dimineață în jurul orei 7. Pe surse am aflat că bărbatul avea unele suferințe psihice și lua cel puțin două medicamente antidepresive. În ultimele zile, tânărul a fost internat la Spitalul Staționar II (Vechi) de unde ar fi plecat în această dimineață foarte agitat, fără permisiunea medicilor. Adică, a fugit în spital.

Ajuns acasă, a urmat scandalul cu concubina, scandalul de degenerat în bătaie după care el a lovit-o cu cuțitul în spate. Femeia a reușit să fugă până la niște vecini unde a cerut ajutor. Rămas singur în casă, bărbatul de 30 de ani și-a băgat cuțitul în inimă și a murit în câteva minute până la sosirea echipajului de ambulanță.

În stare gravă, cu sânge și lichid acumulat în zona pleurală și în plămân, femeia a fost stabilizată la Spitalul de Urgență din Reșița după care, a fost trimisă la Spitalul Clinic Universitar din Timișoara unde a fost urcată direct pe masa de operație.

Medicii spun că persoanele cu afecțiuni psihice sunt foarte grav afectate de canicula din ultimele zile. Starea de disconfort termic crește starea de agitația și adâncește stările depresive. Cadavrul tânărului a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgențe din Reșița iar medicul legist va stabili cauza decesului.

Vom reveni cu amănunte. INFORMATIILE SUNT OBȚINUTE PRIN SURSE ȘI POT SUFERI UNELE MODIFICĂRI.

Comentarii

comentarii