Teze si antiteze la SJU – Director demisionar – Director interimar la Spitalul Judetean de Urgenta Resita

În urma şedinţei Consiliului de Administraţie din data de 30.08.2018, s-a luat act de solicitarea d-nei manager Cristina Bacer de încetare prin denunţare unilaterală a contractului de management depusă în dată de 13.08.2018 şi care încetează cu 12 septembrie 2018.

Referitor la declaraţiile d-lui Popovici d-na manager doreşte să vă informeze următoarele: a participat la întâlnirea cu domnul Ministru al Sănătăţii la Herculane.
A fost la Bucureşti la Ministerul Sănătăţii pentru a rezolva situaţia financiară a spitalului,aceste deplasări fiind suportate de către d-na manager personal.
S-a întâlnit cu sindicatele de câte ori a fost nevoie conform legii.
A redus cheltuielile cu 784.000 lei în condiţiile în care preţurile au crescut.

În această perioadă, respectiv un an şi trei luni, d-nul Popovici care este responsabil de Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşita din partea Consiliuli Judeţean, nu a stat niciodată de vorbă cu conducerea, nu şi-a arătat intenţia de a participa la nici o şedinţă a Comitetului Director sau a Consiliului de Administraţie.
Probabil de accea nu are cunoştinţă de activitatea d-nei Manager, fapt pentru care dumnealui nu poate să afirme că d-na manager Bacer nu ştie nimic cu N(mare) despre spital.

În final, d-na manager Cristina Bacer doreşte să mulţumească d-lui vicepreşedinte Nedelcea pentru sprijinul acordat şi realul interes pentru spital, acesta participând la majoritatea şedinţelor spitalului.

Ieri, Murgu Waldemar – Ioan a fost desemnat în funcția de manager interimar la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Conducerea interimară va fi asigurată nu mai mult de 6 luni de la data numirii ca manager interimar a domnul Murgu Waldemar – Ioan, respectiv, 03.03.2019, inclusiv.

Cu o bogată experiență în domeniul managerial, domnul Waldemar – Ioan Murgu este absolvent al Facultății de Drept “Vasile Goldiș” din Arad.

La intrarea în vigoare a acestei dispoziţii, a încetat contractul de management a doamnei Cristina Mihaela Bacer.

Comentarii

comentarii