VIDEO Un TIR plin cu marfă s-a răsturnat pe DN 58 la hanul de la Brebu

Un tir încărcat cu aproape 20 de tone de marfă s-a răsturnat aseară pe DN 58, drum ce leagă Reşiţa de Caransebeş, mai exact în zona numită ,,Valea Popii’’. Locul este deosebit de periculos cu o serie de curbe foarte strânse şi semnalizate corespunzător.
Şoferul uni autotir cu număr de Arad încărcat cu marfă pentru un mare magazin din oraș, nu adaptează viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi se răstoarnă pe partea stângă a sensului de mers înspre Reşiţa.

Tirul a ajuns pe o parte în șanț iar încărcătura formată din roabe, betoniere și alte utilaje pentru construcții, a rămas aproape intactă – chiar și după ce tir-ul a fost repus pe roți.

Circulaţia a fost blocată total aproape o oră iar alte trei s-a circulat cu dificultate pe un singur fir dirijat de poliţişti, până ce marfa și tir-ul au fost scoase de pe carosabil.

Din fericire, conducătorul autocamionului nu a suferit răni grave și a refuzat să meargă cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri şi investigaţii medicale. Acesta s-a ales cu cucuie şi vânătăi, dar nu are răni grave care să-i pună viaţa în pericol.

Norocul șoferilor care au circulat la acea oră pe DN58 a fost într-o automacara ce s-a nimerit să fie în trafic în acea zonă iar șoferul acesteia a intervenit imediat pentru punerea tir-ului pe roţi şi eliberarea drumului.

Comentarii

comentarii