Trafic blocat de un copac căzut pe DJ 582 Reșița – Semenic – Gărâna – Slatina Timiș VIDEO

Trafic blocat de un copac pe DJ 582 Resita – Semenic – Garana – Slatina Timiș. Judeţul Caras Severin se află sub incidenţa codului portocaliu de precipitaţii şi vânt. În jur de ora 17, pe DJ582 Reșița – Semenic – Slatina Timiș, o rafală de vânt a trântit pe carosabil un copac de aproximativ 25- 30 m înălțime.

Din fericire, în acel moment doar ce a trecut spre Festivalul de Jazz de la Gărâna un autoturism cu numere de Arad în care se aflau 5 persoane. Oamenii au rămas îngroziți de întâmplarea care le putea fi fatală.

Acum cu ocazia festivalului de la Gărâna unde în această seară sunt așteptați peste 3000 de spectator, drumul este foarte circulat şi în câteva minute, de o parte şi de alta s-au adunat mai multe maşini. Şoferii au încercat să îndepărteze crengile, dar fiind vorba de un copac de aproape 30 de metri, acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul pompierilor militari de la Reșița.

Vă reamintim că în zona respectivă, pe același drum, în 3 februarie 2023, într-un eveniment similar a fost ucis un tânăr de 17 ani aflat cu familia într-un autoturism.  

Comentarii

comentarii

One thought on “Trafic blocat de un copac căzut pe DJ 582 Reșița – Semenic – Gărâna – Slatina Timiș VIDEO

  1. Pe zona Reşiţa – Cuptoare sunt vreo 6-7 copaci aplecați amenințător peste carosabil. Un accident, precum cel în care un tânăr din Timișoara a murit, este iminent. Probabil ca autoritățile dorm în cizme, ca de obicei, și nu toaleteaza zona! Se aude și la Consiliul Județean?

Comments are closed.