Trafic greu la Reșița 4 elefanți au mărșăluit prin oraș în admiraţia reşiţenilor VIDEO

Elefanti in oras (13)Că Municipalitatea Reşiţa a purtat discuţii privind traficul greu din oraş- o ştie toată lumea. Dar probabil că nimeni nu-şi putea închipuii că mergând prin oraş la plimbare sau cu treabă, va avea ocazia să dea nas în nas, sau mai exact nas în trompă, cu o turmă de elefanţi, la propriu.
,,Ăsta da, trafic greu” şi-au spus azi reşiţenii care au avut surpriza să se întâlnească pe cel mai aglomerat bulevard din oraş, cu o turmă de …elefanţi. Pachidermele, patru la număr, aparţin unui circ cu structură internaţională ce a sosit la Reşiţa şi va susţine mai multe spectacole în oraşul de pe Bârzava.
Managerii circului s-au gândit că cel mai bun mijloc de promovare a evenimentului sunt însuşi protagoniştii spectacolului de circ. Aşa că, exact aşa cum se proceda în urmă cu peste 40 de ani, elefanţii au fost scoşi la o plimbare de onoare prin oraş, un fel de tur al oraşului cu poliţia în frunte.
Rezultatul nu s-a lăsat mult aşteptat: sute de reşiţeni curioşi de toate vârstele au format un adevărat alai care a însoţi elefanţii în plimbarea lor prin oraş. Cei mai în vârstă îşi amintesc de tinereţe când exact aşa ca şi acum, circul făcea prin oraş un tur de onoare cu animalele mari din menajerie.
Circul este campat pe terenul de atletism din Govândari şi va sta la Reşiţa patru zile.

Comentarii

comentarii