Tragedia accidentului de la Reșița capătă noi valențe: Doi tineri morți, unul se zbate între viață și moarte iar un al patrulea, este cu handicap pe viață VIDEO

UPDATE SÂMBĂTĂ 15 ian – Din fericire, tânărul starea de sănătate a tânărului care s-a aflat în autoturism pe scaunul din dreapta față (pasager) – este una bună și nu mai are viața pusă în pericol. Din fericire, rănile și traumatismele suferite, nu i-au afectat organele și funcțiile vitale.

Tragedia accidentului de la Reșița capătă noi valențe: Doi tineri morți, unul se zbate între viață și moarte iar un al patrulea, este handicapat pe viață. Bilanțul unui gest necugetat se amplifică de la o săptămână la alta. În urma accidentului din seara zilei de 11 ianuarie de pe podul Stavila, în apropierea pompierilor militari, 4 vieți au fost spulberate sau li s-a schimbat destinul pe veci: un tânăr – pasager pe bancheta din spate – a murit pe loc, un altul de 22 de ani – șoferul – a murit azi la Timișoara, un al treilea – pasager și el pe bancheta din spate – este grav rănit, multiple traumatisme interne și un picior amputat, iar al patrulea – pasager lângă șofer, tatăl unei fetițe, este grav rănit.

Vă reamintim că din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un tânăr de 22 de ani din Reșița conducea un autoturism din direcția  Centru către cartier Muncitoresc, în condiții de carosabil acoperit cu zăpadă , a pierdut controlul volanului și asupra direcției de mers, autoturismul lovind un stâlp metalic de susținere a rețelei electrice și iluminat public, dintre sensurile de mers, pe care l-a doborât.

Toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au fost grav răniți și au rămas încarcerați. Au  fost alocate echipaje specializate pentru descarcerare și prim-ajutor calificat. Pentru toate cele patru persoane aflate în autoturism s-au efectuat manevre de descarcerare. S-a intervenit cu două autospeciale pentru stins incendii cu modul de descarcerare și prim-ajutor, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ și un echipaj ATPVM pentru transport victime multiple.

Victimele au fost extrase dintre fiarele mașinii după care au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță și transportate la UPU la Spitalul Județean de Urgență. Din păcate, unul dintre tineri aflat pe bancheta din spate, a pierdut lupta cu viața. Un alt tânăr – elev în clasa a XII a, este grav rănit si a fost băgat în sala de operații. Șoferul și pasagerul din față, deși sunt răniți grav, au scăpat cu viață atunci.

Acesta este cel de al doilea accident care s-a petrecut pe același pasaj, aproape în același loc, în nici o lună. Ultimul accident a avut loc în împrejurări similar în noaptea de 21 decembrie 2021 iar în autoturismul care a provocat accidental, erau tot 4 persoane.

Vezi aici ce s-a petrecut atunci pe podul de la pompieri:

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „Tragedia accidentului de la Reșița capătă noi valențe: Doi tineri morți, unul se zbate între viață și moarte iar un al patrulea, este cu handicap pe viață VIDEO

Comentariile sunt închise.