Tragedie in familia lui Răzvan Şelariu: fiul acestuia doar de trei anisori, a murit în Qatar, lovit de o maşină

Resiteanul nostru, Răzvan Şelariu, unul dintre cei mai buni gimnaşti pe care i-a avut România, trăieşte o dramă uriaşă. Fiul său, de numai trei ani, a murit vineri dimineaţă într-un accident de circulaţie.

Rareş Andrei Şelariu, fiul în vârstă de 3 ani al lui Răzvan Şelariu, a fost spulberat de o maşină, chiar în faţa casei, neavând nici o şansă de supravieţuire.

Familia Şelariu mai are o fetiţă, Sabrina, în vârstă de 7 ani. Răzvan Dorin Şelariu, 32 de ani, a fost component al lotului olimpic al României, cucerind numeroase medalii europene, dar şi una olimpică de bronz cu echipa, la JO din 2004. În 2008, el a fost ales gimnastului anului în România, titlu pe care l-am împărţit cu Sandra Izbaşa.

După retragerea din activitatea de performanţă s-a îndreptat spre antrenorat, din 2010 pregătind lotul Qatarului, ţară în care s-a mutat cu familia.

Redactia Infocs este alaturi de familia care trece prin grele incercari si le transmitem parerile noastre de rau, rugandu-ne la Dumnezeu pentru sufletul micutului Rares si sa le dea putere parintilor si familiei.

Sincere condoleante!

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/tragedie-in-sport-fiul-de-trei-ani-al-lui-razvan-selariu-a-murit-in-qatar-intr-un-accident-rutier_259715.html#ixzz3smDqlLdp

Comentarii

comentarii