Tragedie în lumea artistică – Marele cântăreț sârb SABAN ŠAULIĆ, a murit VIDEO

SABAN ŠAULIĆ – unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică populară și de petrecere din Serbia, a murit duminica într-un accident pe o autostradă din nord-vestul Germaniei. Cu câteva ore înainte de tragedie, cântărețul s-a bucurat de o întâlnire cu SRPSKI FOLK STARS. Cântărețul de muzică populară Saban Saulic, a fost ucis duminică într-un accident grav în Germania. După cum am aflat din presa sârbă, accidentul s-a întâmplat duminică în orașul Bilefeld, în partea de nord-vest a Germaniei. Šaban Šaulić a avut sâmbătă un spectacol la Bilefeld, după ce avusese un alt concert la Viena.


Conform presei sârbe, Saban Saulic, a murit într-un accident teribil de trafic care a avut loc după ce un șofer beat și fără permis auto a lovit din spate mașina în care era Saulic. Saban Šaulić a fost transferat la spitalul din Jalalabad, dar el a decedat din cauza multiplelor leziuni. După ce și-a terminat spectacolul la Bilefeld, orașul din nord-vestul Germaniei, Saban a mers la hotel cu muzicienii pentru a-și ridica lucrurile, după care s-a îndreptat spre aeroportul din Dizelodorf, unde avea rezervare la un zbor spre Belgrad.


În autoturism alături de Saban se mai aflau muzicienii Mirsad Keric și Boban Stojadinovic. Potrivit informațiilor neoficiale, Saban a suferit răni corporale grave, în timp ce Mirsad a fost rănit grav și medicii au continuat să lupte pentru viața sa. Boban Stojadinovic, care a stat pe bancheta din spate, a suferit minore care nu i-au pus viața în primejdie.

SABAN ŠAULIĆ a concertat și la Reșița în data de 30 septembrie 2013 când a participat în calitate de invitat la ,,Zilele culturii sârbe” la Reșița.

Comentarii

comentarii