Tragedie în Valea Bistrei, o familie, soţ şi soţie, au fost găsiţi morți în casa în care locuiau

Totul s-a petrecut sâmbătă, 14 ianuarie când în camera în care dormeau cei doi – soţul de 69 de ani şi soţia de 62, a intrat fratele femeii decedate. Acesta locuia în aceeaşi casă cu ceilalţi doi, dar în altă parte a clădirii. Omul a văzut că s-a făcut aproape ora 11, ca nimeni nu mişca în zona în care locuiau sora şi cumnatul său, a intrat în cameră şi acolo a găsit grozăvia.

Cei doi erau în patul în care au dormit şi în camera mirosea puternic a gaz metan. bărbatul a deschis imediat geamurile şi a anunţat ce s-a întâmplat la 112. La faţa locului a sosit un echipaj al serviciului de ambulanţa şi poliţiştii criminalişti. Echipajul medical nu a putut decât să constate decesul celor doi soţi. Din câte se pare, cei doi au murit intoxicați cu gaz metan, dar răspunsul exact îl vor astăzi medicii legişti care vor face necropsia soților G. S. şi A.

Poliţiştii spun că pe corp nu există urme de violenţă şi nu există suspiciuni de omor. oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

Vom reveni cu amanunte.

Comentarii

comentarii