Tragedie la Măureni – O fată de 14 ani accidentată mortal pe trecerea de pietoni

Cele două zile de sărbătoare de Rusalii, s-au terminat tragic în localitatea Măureni din Caraș Severin. O fată de 14 ani împreună cu bunicul ei, au fost spulberați pe o trecere de pietoni în mijlocul localității. Fata participase împreună cu bunicul și bunica să la ruga satului – petrecere ce a avut loc la nici 100 de metri de locul tragediei.
În jurul orei 23, cei trei au pornit spre casă de la locul petrecerii și s-au angajat în trecerea DN58A Reşita – Timișoara, drum ce trece prin mijlocul comunei. Aproape de axul drumului, cei trei au fost surprinși de un SUV ce venea dinspre Timișoara. Bunica fetei a apucat să treacă strada și a fost ușor atinsă, în schimb, bunicul și nepoata au fost luați în plin.

În urma impactului, bătrânul a fost aruncat peste un alt autoturism iar fata a fost luată pe capotă și dusă mai bine de 20 de metri după care a fost izbită de asfalt. La fața locului au sosit mașinile ambulanței de la Bocșa și Reșița și cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Bătrânul se pare că are picioarele fracturate și mai multe răni, în schimb fetița, cu toate intervenția medicilor, a pierdut lupta cu viața.

Polițiștii sosiți la locul accidentului au demarat primele proceduri pentru a se stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul și cine este vinovat. Și, mai ales, cine se afla la volanul SUV-ului de mare putere cu numere de Irlanda și cu volanul pe dreapta. În mașina care i-a lovit pe cei trei pe trecerea de pietoni, se aflau trei persoane și la un moment dat, declarațiile au fost confuze.

Presupusa șoferiță a fost testată si ea cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. Acesta este un material preliminar care poate suferii modificari iar o pozitie oficiala o poate avea doar IJP.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Tragedie la Măureni – O fată de 14 ani accidentată mortal pe trecerea de pietoni

  • 21 iunie 2016 la 23:24
    Permalink

    Sa va fie Rușine ca nu recunoașteți , toată lumea spune ca fata o condus si brusc dintr-o data e decât taică-său…..normal ca taică-său se bagă sa își apere fica dar Dumnezeu vede si pedepsește așa cum știți si voi sa faceți nenorocitilor

  • 21 iunie 2016 la 14:55
    Permalink

    Putea sa se întâmple oricui, nu o faceți pe corecți toti ca nu circulati tot timpul regulamentar.. Păcat,foarte păcat de fetița care a murit ,dar gândiți-vă ce e în sufletul celui de la volan ca toata viata va trebui sa trăiască cu conștiința încărcată.

Comentariile sunt închise.