Tragedie oprită la timp de polițiști, un cuțitaș printre noi

cutitarUn bărbat ce avea asupra sa un cuţit şi ameninţa un alt bărbat a fost oprit la timp de un poliţist de ordine publică.În dimineaţa zilei de 19 septembrie a.c., în faţa unui imobil de pe strada Romanilor din municipiul Reşiţa poliţistul l-a surprins pe O.DUMITRU, în vârstă de 37 ani, în timp ce îl ameninţa cu un cuţit pe S.ILIE, de 35 ani.Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei, unde pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port fără drept a cuţitului, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritate corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi ameninţare. De asemenea cuţitul a fost confiscat.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Tragedie oprită la timp de polițiști, un cuțitaș printre noi

 • 22 septembrie 2013 la 22:26
  Permalink

  Ando catca,ari fi bine sa iei tu trei suturi in popou si un c……at in gura sa poti intelege situatia explicata mai sus nu numai cutitu confiscat dar la cit c…at ai tu in cap in loc de creier se pare ca doar atit poti intelege din tot acel articol!

 • 22 septembrie 2013 la 11:15
  Permalink

  Xenofobul p–lii, mai dute-n mor–tii mati.

 • 22 septembrie 2013 la 8:14
  Permalink

  Daca nu are un domiciliu stabil, individul ar trebui expulzat in judetul din care provine. Pe viitor angajarile ar trebui sa tina cont de acest aspect care tine de proprietatea imobilului. Haideti sa mai terminam cu aceste camine de nefamilisti iar locatarii sa plece de unde au venit asa cum a inceput sa se procedeze in alte tari.

Comentariile sunt închise.