Tragedie pe DN58B intre Jebel si Voiteni O fetita de 6 ani si un tanar dn Oravita morti pe loc VIDEO

Tragedie rutieră în această seară pe șoseaua care leagă Timișoara de Resita si Oravita prin Stamora Moravita. Conform primelor informații, șoferul unui Audi înmatriculat în Italia care venea dinspre Timișoara la volanul caruia era Florin Muntean – un tanar din Oravita. Tanarul conducea cu o viteza de cel putin 160 de km, lucru dovedit de inregistrarea ramasa pe facebook. Florin Muntean era in transmisie live pe fb si probabil ca vroia sa se laude cu viteza cu care rula spre intersectia cu Stamora sau spre Resita. Portiunea de drum unde s-a intamplat accidentul este perfect dreapta pe cativa km buni. ACest lucru ii face pe multi soferi sa conduca cu viteza foarte mare pe tronsonul respectiv de drum. Este cunoscur faptul ca de-a lungul anilor, acolo au avut loc foarte multe accidente – tocmai din cauza vitezei.

La ieșirea din Jebel, a intrat în depășire și când a revenit pe banda sa de mers, a lovit din spate un tractor, ricoșând pe contrasens. Audi-ul fost lovit de un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, șoferul din Audi a zburat prin parbriz, fiind proiectat la câțiva metri de drum, în iarba de pe marginea drumului. Cadavrul său a fost descoperit după ce ambulanțele și polițiștii au sosit la fața locului. De asemenea, o fetiță în vârstă de șase ani, care era în Passat a decedat, medicii încercând în zadar să o resusciteze.

Florin Muntean a fost casatorit, a lucrat mult prin Germania si are un copil minor. La Oravita, locuia cu parintii pe Strada Avram Iancu.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2018/10/tragedie-pe-soseaua-spre-serbia-soferul-unui-audi-murit-aruncat-prin-parbriz-fiind-ucisa-si-o-fetita-urma-accidentului-foto/

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.