Tragedie pe E70 în apropiere de intersecția cu Ilova: accident cu 4 morți

accident e70 3Patru persoane și-au pierdut viața în această dimineață pe DE 70 în apropiere de intersecția cu drumul județean ce merge spre Ilova. Autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un TIR.
Un autoturism Ford Galaxy cu volan pe dreapta înmatriculat în Bulgaria ce venea pe sensul dinspre Caransebeş spre Herculane, la un moment dat, a părăsit direcția de mers și a intrat pe contrasens intrând frontal într-un TIR.
Impactul a fost nimicitor: toate cele patru persoane, dintre care o familie formată din soț și soție, au murit pe loc. Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate, a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare de la ISU Caransebeș. Toți cei patru morți sunt din comuna Jiana Mare din județul Mehedinți.
Din primele cercetări, se pare că șoferul în etate de 52 de ani, ar fi adormit la volan și pe o porțiune de drum drept, a pierdut controlul volanului. De asemenea, se pare că șoferul Fordului care făcea curse contra cost între România și țări din vest, ar fi venit din Germania împreună cu un însoțitor, din Austria i-a luat pe cei doi soți ce fusese în vizită la copiii ce sunt la muncă în această țară, după care a plecat spre România unde s-a produs tragedia.
Din primele cercetări, se pare că șoferul de 52 de ani ar fi adormit la volan din cauza oboselii.
Un raport complet al evenimentului va fi finalizat în cel mai scurt timp.


foto radioresita

Comentarii

comentarii