Tragedie sâmbătă seara la cădițele de pe malul Cernei – Nu va jucati cu apa termală de la Herculane EXCLUSIV VIDEO

O nouă tragedie a avut loc aseară în Băile Herculane. Mai exact, în zona cădițelor de la ,,7 izvoare”. Un bărbat de aproximativ 40 de ani, și-a găsit sfârșitul în apele Cernei. După ce a stat aproape toată ziua în apa termală brută de la cădițe, bărbatul venit în stațiune împreună cu rudele și mai mulți prieteni, a intrat în apele Cernei pentru așa zisul ,,duș scoțian”. Cert este că acesta a sărit în apa rece a râului Cerna – în comparație cu apa termală care are în jur de 46- 50 de grade. Bărbatul a dispărut și nu a mai ieșit la suprafață.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței și un medic, pompierii militari și polițiștii. Pompierii militari au reușit să scoată bărbatul care nu mai prezenta sene vitale, din apă. Acesta a fost preluat de medicul și echipajul de pe ambulanță care au început manevrele de resuscitare, dar cu tot efortul depus, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Această nouă tragedie, dovedește înc- odată că nu este de jucat cu apă termală de la Herculane. Folosită fără indicaţii precise, apa termală sulfuroasă din izvoarele de pe malul Cernei, pot deveni periculoase. Mai ales pentru copii. Aproape că nu este izvor pe marginea căruia să nu fie o cruce – dovada că acolo au murit oameni. Sunt pe gratis, sunt ,,la liber” dar sunt şi periculoase.

Comentarii

comentarii

One thought on “Tragedie sâmbătă seara la cădițele de pe malul Cernei – Nu va jucati cu apa termală de la Herculane EXCLUSIV VIDEO

Comments are closed.