Traian Basescu a fost suspendat! Crin Antonescu, presedinte interimar!

Traian Basescu a fost suspendat in aceasta seara din functia de presedinte al Romaniei, cu 256 de voturi „pentru”, exprimate in urma sedintei in plen.
Potrivit parlamentarului PSD, Dan Sova, care a anuntat si rezultatele finale ale votului, Traian Basescu a fost suspendat cu 256 de voturi. Doua dintre voturi au fost anulate, iar 116 parlamentari au votat impotriva suspendarii presedintelui.

Crin Antonescu devine astfel presedinte interimar al Romaniei, iar referendumul pentru alegerea noului presedinte al Romaniei va avea loc pe 29 iulie 2012.

Comentarii

comentarii

One thought on “Traian Basescu a fost suspendat! Crin Antonescu, presedinte interimar!

 • 7 iulie 2012 la 14:09
  Permalink

  Ca sa scapam tara de curvele politice, propun ca la referendum sa-l sprijinim pe Basescu, si in acest fel Antonescu sa-si dea demisia asa cum a promis, si sa iasa din scena politica.
  Oricum Basescu fara partid in spate nu are nici o sustinere, si va fi un simplu presedinte pana la alegerile din toamna, cand va fi „exmatriculat” pentru proasta purtare.
  In acest fel, ne trezim cu doua „curve” mai putin in guvern, iar „curva” copy-paste nu va avea prea mari sanse, intrucat face parte din gasca „ciuma rosie” si probabil ca poporul este satul de kgb, bolsevici si alti mitici cu creierul mic si aburit (de vaporii inavutirii peste noapte si peste masura de rapid).
  Recuperati-va tara si tot ce vi-a fost furat si vandut/privatizat de „ciuma rosie” care se numeste PSD.
  Votati cu sufletul si nu cu portofelul (gol), ca acei bani murdari care va sunt dati, tot de la voi sunt furati, si ei nu va tin de foame si de cald o perioada de 4 ani, ci se vor topi in primele 3 zile, pentru ca … „nici o minune nu tine mai mult de 3 zile”.

  Succes.

Comentariile sunt închise.