Trandafiri, emoții, zâmbete și lacrimi de bucurie la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinții Constantin şi Elena”

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie. Cu această ocazie, ne reamintim cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii ne putem aminti de cunoscutul proverb „Cine n-are bătrâni să-și cumpere”.

Organizatia TSD Caransebes alaturi de Mihaela Popovici – presedinte TSD Caras Severin si consilier judetean si Ilie Iova – presedinte PSD Caransebes, au împărțit trandafiri, emoții, zâmbete și chiar lacrimi de bucurie, vârstnicilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinții Constantin şi Elena” și celor de la Centrul pentru Persoane fără Adăpost Caransebeș.

Si tinerii sociali democrati din Resita alaturi de proaspatul presedinte ales, Darius Caplescu si Silvia Chivari – vicepresedinte PSD Resita si consilier local au fost prezenti la Caminul pentru Persoane Varstnice Resita.

Sărbătorirea zilei de 1 octombrie s-a făcut printr-o serie de manifestări cu și pentru seniorii noștri, în cadrul cărora le-am arătat respectul pe care îl merită și le-am oferit câteva clipe de alinare, precum și sentimentul că aparțin unei comunități căreia îi pasă de grijile, problemele și frământările lor.

Comentarii

comentarii