Transport gratuit pentru pensionarii din Reşiţa

Până în data de 19 septembrie 2014, “Direcţia de Asistenţă Socială” eliberează tichetele şi legitimaţiile de transport gratuit pentru toţi pensionarii din municipiul Reşiţa, care realizează o pensie netă de până la 800 de lei precum şi celor care au împlinit vârsta de 70 de ani din municipiul Reşiţa, indiferent de cuantumul pensiei şi care nu au beneficiat de aceste facilităţi.
Tichetele vor fi ridicate în ordinea alfabetică a numelui, astfel:
– 01 – 10 septembrie 2014: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L;
– 11 – 19 septembrie 2013: M, N, O, P, R, S, Ş, T, Ţ, U, V, W, X, Y, Z.
Vârstnicii care locuiesc în zona Triaj şi în cartierele Lunca Pomostului, Centru Civic, Muncitoresc, Stavila, Lend, Marginea, Cuptoare, Secu şi Doman se vor adresa Serviciului Public “Direcţia de Asistenţă Socială”, situat în clădirea fostei Poşte vechi, pe Strada Libertăţii numerele 18-22.
Pensionarii, care domiciliază în cartierele Lunca Bârzavei (Govândari), Câlnic, Ţerova şi satul Moniom, pot ridica tichetele de călătorie din spaţiul, situat pe Aleea Domogled numărul 1 (Microraion IV – cartier Govândari), lângă Serviciul Public “Direcţia Impozite şi Taxe Locale”.
Aceştia au obligaţia de a se prezenta personal cu actul de identitate (original şi copie xerox), cuponul de pensie aferent lunii august 2014 (original şi copie xerox) şi 1 poză tip buletin actualizată (pentru persoanele care nu posedă legitimaţie).

Cabinet Primar

Comentarii

comentarii