,,Trei decenii de la Revoluție” la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița

Trei decenii de la Revoluție la Universitatea Eftimie Murgu. Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reșița găzduiește în săptămâna 16 – 20 decembrie o serie de manifestări menite să marcheze Trei decenii de la Revoluție.
Sub semnul celor „Trei decenii de la Revoluție” are loc la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița o serie de manifestări dedicate evenimentelor din decembrie 1989. Prima dintre ele a debutat astăzi în sala Multimedia Constantin Gruescu și a presupus o anliză a revoluției între speranțe și neîmpliniri. În următoarele zile vor avea loc întâniri, mese rotunde și diferse expoziții de carte, fotofrafie sau filatelie și numismatică dedicate revoluției din 89.
Alături de cadrele didactice studenții au participat cu o serie de lucrări care au urmărit „Semnificația și impactul Revoluției din Decembrie 1989” sau „Urmările Revoluției din Decembrie 1989”.
Trei decenii de la Revoluție la Universitatea Eftimie Murgu. Toate manifestările sunt organizate în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin, Colegiul Național „Diaconovici – Tietz” Reșița, Forumul Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin, Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița și Radio România Reșița.

Comentarii

comentarii